NG_DEFAULT_TITLE_DESCR2

+40 720 831 965

NG_CONTACT_HEAD

NG_SLOGAN_HEADER

TRANSFERURI EXTERNE

Serviciul de transfer extern presupune transportul de la o locatie din Romania catre o alta locatie din strainatate si invers, fara ca masina si soferul, dupa ajungerea la destinatie, sa mai ramana la dispozitia clientului.

Daca se doreste ca mijlocul de transport sa ramana la dispozitie, acest lucru este posibil daca apelati la serviciului de inchirieri masini , inchirieri microbuze , inchirieri autocare.

Pentru acest tip de serviciu va punem la dispozitie autoturisme, van-uri, microbuze si autocare conduse de soferi profesionisti, cunoscatori a unei limbi de circulatie internationala.


Tarifelele nu includ taxele de parcare, pod, bac, tuneluri, cazarea si masa conducatorului auto ( cand este cazul ).


FORMULAR REZERVARE TRANSFER EXTERN

informatii plecare

informatii sosire

masini disponibile

Selecteaza orasul de plecare si sosire pentru a vedea masinile disponibile.

informatii client

informatii plata

In urma cereri dvs. va fi emisa o factura proforma cu termen de plata 3 zile. Rezervarea este ferma doar dupa efectuarea platii.


In cazul persoanelor juridice va rugam sa completati informatiile de mai jos, necesare pentru emiterea facturii.informatii anulare

Termenul de plata este de 24 ore in caz contrar comanda se anuleaza

Puteti anula aceasta comanda fara alte costuri pana la ora 12:00. Altfel va trebui sa platiti o taxa de anulare a comenzii egala cu 50% din pretul de rezervare, sau 100% daca anulati mai tarziu de ora 12:00.
business travel

Ne adresam atat turistilor cat si companiilor multinationale deoarece experienta si profesionalismul nostru va stau la dispozitie pentru a va oferi o vacanta de vis, a beneficia de cele mai bune conditii de cazare si transport

www.interad.roNG_FOOTER_1_TITLE

NG_FOOTER_1_DESCR

NG_FOOTER_2_TITLE

NG_FOOTER_2_DESCR

NG_FOOTER_3_TITLE

NG_FOOTER_3_DESCR

NG_FOOTER_4_TITLE

NG_FOOTER_4_DESCR