NG_DEFAULT_TITLE_DESCR2

+40 720 831 965

NG_CONTACT_HEAD

NG_SLOGAN_HEADER

Va stam la dispozitie pentru serviciul transfer cu un parc foarte diversificat de masini atat din punct de vedere al marcilor cat si al categoriilor de mijloace de transport.

NG_MENIU_1

Acest serviciu de transfer presupune transportul de la aeroport sau alta locatie din Romania catre destinatia pe care o doriti, fara ca masina si soferul, dupa ajungerea la punctul de debarcare, sa mai ramana la dispozitia clientului.

mai multe detalii

NG_MENIU_2

Serviciul de transfer extern presupune transportul de la o locatie din Romania catre o alta locatie din strainatate si invers, fara ca masina si soferul, dupa ajungerea la destinatie, sa mai ramana la dispozitia clientului.

mai multe detalii


Ne evidentiem si ne situam in topul firmelor de transport VIP, turistic si business datorita confortului si sigurantei oferite de masinile noastre, profesionalismului si conduitei exemplare a conducatorilor auto, precum si datorita promptitudinii cu care raspundem solicitarilor, fiind printre putinele companii care isi ofera serviciile in orice moment, indiferent de ora.

Oferta noastra foarte variata de la autovehicule care au dotari standard din fabrica si care sunt foarte bine intretinute, pana la masini care au toate dotarile VIP si sunt configurate cu optiuni pentru cei mai pretentiosi clienti.

La cererea dumneavoastra va asiguram: insotitor responsabil cu siguranta si protectia persoanelor transportate si/sau ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza si chineza pe perioada deplasarii.

NG_INDEX_TITLE

MERCEDES S

4 locuri turistice + sofer cu dotari VIP

www.interad-rentacar.ro


MERCEDES-BENZ VIANO

6 locuri turistice + sofer cu dotari VIP

www.interad-microbuze.ro


MERCEDES-BENZ SPRINTER

16 locuri turistice + sofer - cu dotari VIP

www.interad-microbuze.ro


Autocar HIGER

31 locuri turistice + 1 loc ghid + sofer

dotari VIP

www.interad-autocare.ro


Autocar Setra 415 HD

49 locuri turistice + 1 loc ghid + sofer

dotari VIP

www.interad-autocare.robusiness travel

Ne adresam atat turistilor cat si companiilor multinationale deoarece experienta si profesionalismul nostru va stau la dispozitie pentru a va oferi o vacanta de vis, a beneficia de cele mai bune conditii de cazare si transport

www.interad.roNG_FOOTER_1_TITLE

NG_FOOTER_1_DESCR

NG_FOOTER_2_TITLE

NG_FOOTER_2_DESCR

NG_FOOTER_3_TITLE

NG_FOOTER_3_DESCR

NG_FOOTER_4_TITLE

NG_FOOTER_4_DESCR